Čoko Koko Brownie bez Múky

Kosos a čokoláda. To je kombo pre mega mlsné jazýčky. Ak ho ochutnáte, zamilujete si ho navždy! Moje svedomie si hovorí: "aspoň, že je bez múky."

Čoko Koko Brownie bez Múky

Kosos a čokoláda. To je kombo pre mega mlsné jazýčky. Ak ho ochutnáte, zamilujete si ho navždy! Moje svedomie si hovorí: "aspoň, že je bez múky."

Kosos a čokoláda. To je kombo pre mega mlsné jazýčky. Ak ho ochutnáte, zamilujete si ho navždy! Moje svedomie si hovorí: “aspoň, že je bez múky.”

Milujem kokooooooooooos… ináč ja som asi celkom také stravno exotikuš stvorenie.. lebo ma ťahajú všetky zahraničné chute ako kokos, ananás, mango, čokoška.. a taaak.. :)) Koko bolo u mňa na pravidelnom poriadku keď som bola malá.. no a teraz keď som velkáčka, tak kokos zahŕňam kam sa dá… 🙂 A keďže čokoška je moja najvác kamoška, tak muselo vzniknúť aj toto čokoškovo kokosové brownie.. a úúúúplne bez múky.. lebo múka je smrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrť… 🙂 Ale nehovorte jej to.. mám ju plnú špajzu.. :))))

Ingrediencie
 115 g masla
 2 vajcia
 70 g horká čokoláda
 25 g kokosovej múky
 1 pinch soli
 30 g Horké čokoládové chipsy (tých viete akých, tie ploské krúžky)
Kokosová pomazánka
 170 g Cream cheese (Philadelphia, Mascarpone, Tvaroh krémový)
 80 ml šlahačkovej smotany

Všetky predajné miesta Pure Nuts

Postup
1

No ale konec kecov ideme na to… Brownie urobíme ako prvý a je to úplne hračka.. Nad miernym plameňom rozpustíme maslo a čokošku. Do rozpustenej zmesky vsypeme cukor a zmiešame. Pridáme prešlahané vajkošká a premiešame a pridáme múku a soľ a premiešame a pridáme čokoškové chipsy a premiešame… Na chvíľu sú z nás miešačky, no a to je celé.. Teda nie úplne, aby ste si náhodou nemysleli, že to máte dovolené celé vyjesť z tej misky.

2

Hmotu čokoškový si vylejeme do plechu vystlaného papierom na pečenie o rozmere 22x22cm a vložíme do rúry vyhriatej na 160 stupni a pečieme cca 30 – 35 minút.

3

Vyberieme, necháme vychladnúť a zatiaľ si pripravíme koko zmesku. Akože zase nehorázne ťažká vec. Smotanu a krémový syr kydnete do kýblika. Mixujete do zhustnutia a pridáte cucu, premixnete a nakoniec vmiešate kokos. 🙂 to je celé.

4

Môžte hneď aj ganache vykúzliť a to už poznáte, lebo ste super truper kuchári michelinovský. Ale pre istotu.. smotanu dať zahrievať do bodu varu a potom vyliať na čokošku v miske a miešať ako miešačka do rozpustenia.

5

No a už len na studený brownie utľapkať kokosovú zmesku a navrch vyliať čokošku. Nechať stuhnúť, posypať kokosom a nakrájať a spapať.. najlepšie fakticky na ďalší deň keď to pekne pri izbovej teplote zmäkne.. ale chápem kto by vydržal… :))) A áno všetky 3 foto sú takmer rovnaké, ale strašne sme to už chceli jesť… 😀

Ingredients

Ingrediencie
 115 g masla
 2 vajcia
 70 g horká čokoláda
 25 g kokosovej múky
 1 pinch soli
 30 g Horké čokoládové chipsy (tých viete akých, tie ploské krúžky)
Kokosová pomazánka
 170 g Cream cheese (Philadelphia, Mascarpone, Tvaroh krémový)
 80 ml šlahačkovej smotany

Directions

Postup
1

No ale konec kecov ideme na to… Brownie urobíme ako prvý a je to úplne hračka.. Nad miernym plameňom rozpustíme maslo a čokošku. Do rozpustenej zmesky vsypeme cukor a zmiešame. Pridáme prešlahané vajkošká a premiešame a pridáme múku a soľ a premiešame a pridáme čokoškové chipsy a premiešame… Na chvíľu sú z nás miešačky, no a to je celé.. Teda nie úplne, aby ste si náhodou nemysleli, že to máte dovolené celé vyjesť z tej misky.

2

Hmotu čokoškový si vylejeme do plechu vystlaného papierom na pečenie o rozmere 22x22cm a vložíme do rúry vyhriatej na 160 stupni a pečieme cca 30 – 35 minút.

3

Vyberieme, necháme vychladnúť a zatiaľ si pripravíme koko zmesku. Akože zase nehorázne ťažká vec. Smotanu a krémový syr kydnete do kýblika. Mixujete do zhustnutia a pridáte cucu, premixnete a nakoniec vmiešate kokos. 🙂 to je celé.

4

Môžte hneď aj ganache vykúzliť a to už poznáte, lebo ste super truper kuchári michelinovský. Ale pre istotu.. smotanu dať zahrievať do bodu varu a potom vyliať na čokošku v miske a miešať ako miešačka do rozpustenia.

5

No a už len na studený brownie utľapkať kokosovú zmesku a navrch vyliať čokošku. Nechať stuhnúť, posypať kokosom a nakrájať a spapať.. najlepšie fakticky na ďalší deň keď to pekne pri izbovej teplote zmäkne.. ale chápem kto by vydržal… :))) A áno všetky 3 foto sú takmer rovnaké, ale strašne sme to už chceli jesť… 😀

Čoko Koko Brownie bez Múky

Keď si budeš vychutnávať čokoládovo-kokosové orgie, prečítaj si ako mama Zuzka vyniesla jedenásť-mesačnú Dorotku na vrchol štvortisícovej sopky na Kaukaze tu: O mame, ktorá na vrchole sopky našla zázračné svetlo

Vybrali sme

Mohlo by sa ti páčiť

z našich článkov